Fotbollsintresserad ???

Då är Andalusien rätt ställe att vara på ! Med Nerja som utgångspunkt är det lätt att kunna passa på att se en La Liga match.

5 mil väster ut ligger Malaga och estadio La Rosaleda där Malaga FC spelar sina hemmamatcher. Ta bara motorvägen mot Malaga och följ orange skyltning mot La Rosaleda. Biljett köper du utan problem på arenan om det inte är nåt av dom största lagen som kommer på besök, då rekommenderar vi att du mailar klubben via deras hemsida.
Malagas hemsida

En timmes färd upp i bergen ligger Granada sAom förutom Alhambra, skidåkning och vackra vyer även erbjuder primera fotboll i form av Granada CF. Har tyvärr inte varit där själv ännu men uppdaterar så fort debuten är gjord ! Tills dess så rekommenderar vi att man läser på deras hemsida angående vart stadion ligger och biljettköp.
Granadas hemsida

Sist men inte minst, 25 mil nordväst ut ligger Sevilla och estadio Ramón Sánchez-Pizjuán. Sevillas fans anses allmänt som några av spaniens absolut bästa och stadion ligger mitt i staden. Ta bara motorvägen mot Malaga igen och sväng vid skyltningen mot Sevilla, enkelt och motorväg hela vägen.

Ett tips !!! Är ni golfspelare så stanna till i Antequera som ligger efter vägen och spela en runda där. Banan är en riktig pärla uppe i bergen och måste bara upplevas !!!
Sevillas hemsida